Selecteer de taal

De eerste georganiseerde tocht van 2022, de opening van het seizoen. De Corona maatregelen die de voorgaande twee jaren ons parten heeft gespeeld, zijn nu niet meer aanwezig. Laten we ervan profiteren.

We verzamelen ons dit jaar op vrijdag 15 april, in de Compagnieshaven in Enkhuizen. Het palaver zal dan die avond ca. 20:00 uur plaatsvinden in het op de jachthaven aanwezige restaurant “De Mastenbar”. Als het weer meezit is het de bedoeling om zaterdag naar Den Helder te varen voor de volgende overnachting. Maar, afhankelijk van het weer en wind kunnen we ook besluiten de route in omgekeerde richting te varen of het houden bij een bezoek aan de Waddeneilanden. Het is in ieder geval de bedoeling om de zaterdagavond gezamenlijk uit eten te gaan en er een gezellige avond van te maken nu het weer kan.

Op 1ste Paasdag (zondag) varen we dan door over de Noordzee naar IJmuiden het Noordzeekanaal op en dan door naar Amsterdam om daar te overnachten in de Marina Amsterdam. Er zijn daar in de buurt voldoende restaurants, dus naar bed gaan met een lege maag is niet nodig.

Op maandag 2de Paasdag gaat ieder weer zijns weegs, waarschijnlijk terug naar de thuishaven.

Aan deze tocht zijn vooraf geen kosten verbonden. Dat maakt het meevaren een keuze die geen complicaties met zich meebrengt mocht je om persoonlijke redenen besluiten op het laatste moment toch niet mee te gaan of juist wel mee te gaan. Ieder regelt zelf de ligplaatsen, betaald zijn eigen havengelden en eten. Het wel of niet gemeenschappelijk uit eten gaan op zondag wordt onderweg besloten. Ondanks de keuzevrijheid is het prettig dat geïnteresseerden zich van tevoren opgeven via het inschrijfformulier hieronder of mij een mail sturen (vroom499@planet.nl) waarin dat kenbaar wordt gemaakt. Bellen kan natuurlijk ook, 0653229314.

Imko Vroom

Inschrijfformulier Paastocht 2023

Naam *
Adres *
Postcode en woonplaats *
Telefoon *
Emailadres *
Aantal opvarenden
Datum

Door op de Verzend knop te drukken schrijft u in. Er zijn geen kosten aan verbonden; alle kosten onderweg worden door u zelf betaald.