Selecteer de taal

Ook weer dit jaar willen we het vaarseizoen weer afsluiten met een BBQ in de Buyshaven te Enkhuizen.

Voor degene die in oktober nog actief zijn op het water is het een mooie gelegenheid nog een zeiltochtje te maken en elkaar te treffen in de Buyshaven in het weekend van 7 oktober. Het treffen hier is een gezamenlijke barbecue op zaterdagavond waarbij gebruik gemaakt kan worden van de daar (behorende bij de Kombuys) aanwezige barbecue en de gemeenschappelijke ruimte om lekker binnen te kunnen zitten. Zeker omdat het 's avonds wat koeler kan zijn, en bij regen.

Het zeilen maakt voor u onderdeel uit van de bijeenkomst om er te komen. Maar is het ook prima als u gebruik maakt van het openbaar vervoer of auto. Er is geen activiteit anders dan het bij elkaar zijn, wat te etene en wat te drinken om dan vervolgens huiswaarts te keren, of in de boot te overnachten en dan de volgende dag naar de thuishaven terug te varen (tenzij de Buyshaven de thuishaven is). Het is dan een goed moment om terug te kijken op het afgelopen (of bijna afgelopen) zeilseizoen en elkaar te vertellen waar je bent geweest. Eenieder is uitgenodigd. Op naar een mooi IFC-avondje in oktober.

Wanneer: zaterdag 7 oktober 2023. Terug naar de thuishaven 8 oktober.
Waar: Buyshaven in Enkhuizen
Kosten: van te voren niets en verder zelf afrekenen in de jachthaven.
Opgeven:  graag vóór 1 oktober via de website www.friendshipclub.nl

Voor vragen bij Jeroen (06-53401381) of Gerard (06-10157427)

LET OP!
Het is de bedoeling dat U zelf uw eten en drinken meeneemt. Vorige jaren konden we drank uit de koelkast pakken maar vanwege het niet hebben van horeca vergunning kan dat niet meer.

Inschrijven Barbecue 2023 Enkhuizen
 

Naam
Emailadres
Mobiel telefoonnummer
Scheepsnaam (als u met het schip komt)
Hoeveel personen komen?
Datum inschrijving