Selecteer de taal

Ons clubblad heet Friendship Flitsen

De 'FRIENDSHIP FLITSEN', verschijnt 3 tot 4 maal per jaar. Daarin staan veel artikelen die door onze leden worden geschreven, maar ook programma's en verslagen van evenementen, technische tips over het zeilen (trimmen van de boot), onderhoud etc. en culinaire tips. De inbreng van onze leden is daarbij zeer belangrijk. Ook kunt u als lid gratis uw advertentie plaatsen, voor vraag en aanbod. Wilt u lid worden kijk dan op de Contact-pagina.

Anderen kunnen ook een advertentie plaatsen maar daar zal een vergoeding tegenover staan. Neem hiervoor contact op met onze redacteur.


Belangrijke noot: de Friendship Flitsen zijn alleen nog te downloaden voor leden. Ga daarvoor naar het besloten deel: "Alleen voor leden" in het menu. Inloggen (na eenmalige registratie) is een vereiste.


 

De samenstelling en redactie wordt verzorgd door Jeroen Haagsman

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de Friendship Flitsen, een reisverhaal of een artikel over het zeilen in het algemeen of over onderhoud en dergelijke, neem dan contact op met de redacteur of stuur uw bijdrage aan hem toe.

Jeroen Haagsman, van de Veldestraat 6 2811 KP REEWIJK-DORP, tel. 06-53401381 of email naar dit adres.