TRINTELHAVEN  6/7 OKT  wordt  BUYSHAVEN 6/7 OKT

Zoals het de meesten niet zal zijn ontgaan zijn er langs de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad (dus ook bij de Trintelhaven) werkzaamheden gaande waardoor een afspraak om elkaar te ontmoeten in de Trintelhaven (barbecue bij kampvuur) dit jaar niet voor herhaling vatbaar is. Of dat in de toekomst nog wel weer mogelijk zal zijn, is afwachten. Nu is er voor gekozen om met elkaar af te spreken in de Buyshaven.

Hier kunnen we gebruik maken van het paviljoen en dus binnen zitten met wat slechter weer, barbecuen op de daar aanwezige barbecue en uiteraard een gezellig glaasje wijn drinken. Het is dan misschien minder  “puur natuur” maar in ieder geval meer  comfortabel en relaxed. Niemand hoeft zich van te voren aan te melden of iets anders te regelen dan dat je zelf wilt klaar maken of mee wilt nemen. Betekent dan ook dat er niets voor je is geregeld (vrijheid/blijheid) anders dan dat we gebruik kunnen/mogen maken van het paviljoen en bijbehorende faciliteiten.  Lekker toch! Dus mocht je nog niet toe zijn aan het willen stoppen met zeilen tegen die tijd, weet dan dat je welkom bent. Ook al ben je wel al gestopt met zeilen, maar wil je nog graag een avond met andere IFC leden onder elkaar zijn dan is de Buyshaven ook prima te bereiken met de trein of auto.

Laten we er een mooie dag/avond van maken die zaterdag 6 oktober in de Buyshaven, Proost. Wie weet gaat dit zo goed bevallen dat dit wel voor herhaling vatbaar is.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je hiervoor contact opnemen met Imko Vroom via de mail (vroom499@planet.nl) of telefonisch (0653229314).