Beste IFC-ers,

Weekend Rondje Dijk / Vogeleiland  14, 15 en 16 juni.

We verzamelen op vrijdagavond in de Buyshaven te Enkhuizen. Een ieder meld zich aan bij de havenmeester en zegt dat hij/zij deel uitmaken van de IFC club. De havenmeester is op de hoogte en zal een ieder een plaats toewijzen (zelf even bellen met de havenmeester (0630136854) als je er bijna bent of naar hem toe gaan bij aankomst) waarop vervolgens individueel bij de havenmeester voor de komende 2 avonden kan worden afgerekend.

Het eten die vrijdagavond is aan de schepen afzonderlijk te regelen.

Om 20:00 u. is er palaver in de Kombuys (op het jachthaventerrein). Dan wordt er gesproken over het weer en wie welk rondje wil maken (Rondje Dijk of Vogeleiland) en wanneer wil vertrekken. Alles naar eigen keuze, maar het is misschien toch wel leuk om met iemand anders op te varen.

Zaterdag is er dan de zeiltocht waarbij naar eigen keuze een rondje dijk gevaren kan worden of een rondje vogeleiland, afhankelijk van het weer en persoonlijke voorkeur.

Bij terugkomst is er de door ons zelf gecreëerde gezelligheid in de Kombuys en vanaf 18:00 u. wordt er een begin gemaakt met de gezamenlijke barbecue en de bijbehorende etenswaren / drinken.

Zondag vaart een ieder weer terug naar de thuishaven.

Kosten: aangezien het de bedoeling is dat iedereen z’n eigen eten / hapjes en drinken meeneemt (al dan niet met anderen te delen) beperken de kosten zich tot het liggeld en eventueel wat kooltjes voor op de barbecue.

Op de Jachthaven is het in de Kombuys als volgt geregeld. Er staat een koelkast met daarin bier, wijn en frisdrank. Op de deur van de koelkast zit een prijslijst, op de bar staat een kistje met een gleuf waar het geld van hetgeen genuttigd wordt gedeponeerd kan worden. Alles gaat op goed vertrouwen (waar vind je nog zoiets). De havenmeester is aanwezig tot 20:00 uur en daarna kan er via de loopdeur van het terrein naar de stad gelopen worden. Er zijn fietsen op de jachthaven die vrij gebruikt kunnen worden voor het doen van boodschappen. Voor dit weekend (vrijdag en zaterdag) is de Kombuys voor ons gereserveerd (niet exclusief maar we kunnen er als groep gebruik van maken) zodat we gezellig onder elkaar kunnen zijn. Er zijn stoelen en tafels aanwezig en ook borden, bekers, bestek, etc .

Op naar een mooi IFC weekend in juni.

Wat: Zeilweekend Rondje Dijk / Vogeleiland

Wanneer: 14,15 en 16 juni

Waar: Buyshaven Enkhuizen

Kosten: van te voren niets en verder zelf afrekenen in de jachthaven.

Opgeven: vóór 8 juni via de website www.friendshipclub.nl

Voor vragen kun je terecht bij: Imko Vroom (vroom499@planet.nl – 0653229314)

 

Aankomen op zaterdag 15 juni?

Voor degenen die er niet vanaf vrijdagavond er al bij kunnen zijn bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om op zaterdag aan te komen om dan alsnog de barbecue mee te maken. Dit dan wel graag vermelden in de aanmelding via de mail of telefonisch doorgeven.

Vlees zelf meenemen of laten bezorgen?

Er bestaat de mogelijkheid om het vlees te laten bezorgen door een lokale slager. Arnold Fokker heeft aangeboden dit te willen regelen voor een ieder die daar gebruik van wil maken (een luxe barbecue pakket ALL-inclusief voor een bedrag van 18,95 Euro, zoals ook het voorgaande jaar). Wel is het belangrijk dat dit uiterlijk 1 á 2 weken van tevoren wordt doorgegeven bij Arnold Fokker. Voor vragen hierover graag direct contact opnemen met Arnold Fokker te bereiken via tel.: 06-27444859 en/of mail: ariefokker@hetnet.nl

 

 

[Form INSCHRIJFDIJK2019 not found!]