IFC for those who enjoy sailing with a Friendship

Select your language

De eerste georganiseerde tocht van 2023 en de opening van het vaarseizoen. De Coronamaatregelen lijken al mijlen ver achter ons te liggen. We kunnen weer als van ouds hiervan genieten.

We verzamelen ons dit jaar op vrijdag 7 april, in de Compagnieshaven in Enkhuizen. Het palaver zal dan die avond ca. 20:00 uur plaatsvinden in het op de jachthaven aanwezige restaurant “De Mastenbar”. Als het weer meezit is gaan we om zaterdag naar Den Helder waar we zullen overnachten. Maar, afhankelijk van het weer en wind, kunnen we ook alternatieven bedenken; dat zien we ter plaatse wel. Het lijkt ons leuk om zaterdagavond gezamenlijk uit eten te gaan en er een gezellige avond van te maken.

Op 1ste Paasdag (zondag) varen we dan door over de Noordzee naar IJmuiden het Noordzeekanaal op en dan door naar Amsterdam om daar te overnachten in de Marina Amsterdam. Er zijn daar in de buurt voldoende restaurants, dus te kooi gaan met een lege maag is geen noodzakelijk optie.

Op maandag 2de Paasdag gaat ieder weer zijns weegs, waarschijnlijk terug naar de thuishaven.

Aan deze tocht zijn vooraf geen kosten verbonden. Dat maakt het meevaren een keuze die geen complicaties met zich meebrengt mocht je om persoonlijke redenen besluiten op het laatste moment toch niet mee te gaan of juist wel mee te gaan. Ieder regelt zelf de ligplaatsen, betaalt zijn eigen havengelden en eten. Het wel of niet gemeenschappelijk uit eten gaan op zondag wordt onderweg besloten. Ondanks de keuzevrijheid is het prettig dat geïnteresseerden zich van tevoren opgeven via het inschrijfformulier hieronder of mij een mail sturen (vroom499@planet.nl) waarin dat kenbaar wordt gemaakt. Bellen kan natuurlijk ook, 06-53 22 93 14.

Imko Vroom

Inschrijfformulier Paastocht 2023

Naam *
Adres *
Postcode en woonplaats *
Telefoon *
Emailadres *
Aantal opvarenden
Datum

Door op de Verzend knop te drukken schrijft u in. Er zijn geen kosten aan verbonden; alle kosten onderweg worden door u zelf betaald.