IFC for those who enjoy sailing with a Friendship

Select your language

Hemelvaartstocht donderdag 26 mei t/m 29 mei

Waddentocht: Makkum - Texel – Medemblik

Traditie getrouw maken wij met Hemelvaart onze tocht over de Wadden. Ooit was deze tocht bedoeld, om min of meer begeleid, ervaring op te doen met het varen op getijden water. Door het groeien van de zeilervaringen, is de Waddentocht nu meer een oergezellige meerdaagse zeilonderneming.

Maar nog steeds bereiden we voor vertrek de tochtplanning gezamenlijk voor. Hoewel elke schipper verantwoordelijk is voor de eigen veiligheid, houden wij elkaar wel in de gaten en is er tijdens de tocht de mogelijkheid om met elkaar marifoon contact te houden. Wij maken de tocht in groepsverband, en huldigen het principe van samen uit, samen thuis.

Dit jaar gaan we weer naar Texel. We verzamelen donderdag 26 mei in Makkum om dan vrijdag te vertrekken naar Texel. Op Texel organiseren we een wandeling door het natuurgebied bij de Hoge berg. We beïndigen dit keer de tocht in Medemblik. Uitnodigingen volgen in de Flitsen, reserveer alvast de datum in uw agenda.
Coördinator: Gerard.Daniels@online.nl

Inschrijfformulier Hemelvaarttocht 2022

Naam *
Namen andere opvarenden *
Adres *
Postcode en woonplaats *
Mobiele telefoon *
Emailadres *
Type schip *
Lengte over alles (bijv. 8,7 meter) *
Bereken havengeld Medemblik (€ 2,20 p.m.) *
Aantal personen deelname buffet (€ 29,50 pp.) *Er zijn hiervoor annuleringskosten indien na 15 mei het buffet wordt afgezegd.
Bereken totale kosten om over te maken naar de IFC *
Datum *

Door op de Verzend knop te drukken schrijft u in. Maak daarna het totaal door u berekende bedrag over naar de club op de rekening van Internationale Friendship Club, NL10 INGB 0003 5603 22.

Als inschrijving én het bedrag zijn ontvangen is de inschrijving compleet.